Select Page

Complete oplossing voor toegangscontrole

De ID kaart of het paspoort van een bezoeker of werknemer wordt gescand en eventueel gecontroleerd op echtheid. Daarbij wordt ook de nodige data uitgelezen en (automatisch) overgezet in het database programma van de kaartprinter. Het uitgeprinte pasje wordt tegen de kaartlezer gehouden, waarna het toegang biedt tot diverse ruimtes. Daarmee worden gegevens accuraat geregistreerd en de veiligheid gewaarborgd.

Toegangscontrole

Meet de lichaamstemperatuur van medewerkers, klanten, gasten of bezoekers en controleert of er sprake is van koorts of verhoging. 

Ideaal voor bij de ingang van o.a. restaurants, hotels, (sport)scholen, kappers, winkels, fabrieken en bedrijfsverzamelgebouwen. 

Omdat de gezichtsherkenning gebruikt maakt van geavanceerde algoritmen, is gezichtsherkenning ook mogelijk met het dragen van een mondkapje. 

De lichaamstemperatuur kan met behulp van thermische infrarood beeldtechnologie worden gemeten tot op 1 meter afstand. 

Zelfs in de warme en donkere ruimtes kan de lichaamstemperatuur worden gemeten. 

Nu alle industrieën hun werkzaamheden en productie hervatten, kan de economie niet stagneren en moeten mensen reizen. Dit roept de volgende vraag op: hoe kunnen epidemieën effectief worden bestreden en hoe kan infectie worden voorkomen? 

De Temperatuur Robot CU-1 is een temperatuurmeter en handdesinfectiemiddel op een standaard. Deze is direct inzetbaar binnen alle soorten openbare ruimtes.