Select Page
ID & Paspoort Reader
Paspoort Reader & Hotel Scan Software Solutions

Oplossingen voor het opslaan van paspoort, identiteitskaart en rijbewijs gegevens binnen uw systeem, computer of in de Cloud. Eenvoudig scannen van gegevens zoals bijvoorbeeld de tijd, datum en naam en opslaan binnen het archief.

Benodigde producten

C-Reader Paspoort Reader

De C-Reader verkrijgt OCR-gegevens binnen circa één seconde! Daarmee wordt snel en accuraat extraheren van tekstuele informatie op een paspoort, ID-kaart of rijbewijs mogelijk.

Waarom hotels gebruikmaken van Hotel Scan Software Solution oplossingen?

  

  • Met een Hotel Scan Software Oplossing kunnen hotels efficiënter werken. Er gaat geen tijd meer verloren aan het handmatig invoeren van persoonsgegevens en fotokopieën van hotelgasten.
  • Zodra de gegevens eenmaal zijn gescand worden ze direct opgeslagen binnen het systeem of in de Cloud. Deze gegevens kunnen indien nodig op een later tijdstip worden opgehaald.
  • Documenten die gescand kunnen worden zijn onder andere paspoorten, visums documenten, rijbewijzen en andere ID’s met pasfoto.
  • De oplossing stelt gebruikers in staat om een gescand document te kunnen bewerken.
  • Er kan tevens gebruik worden gemaakt van de optie tot het vastleggen van de gehele afbeelding van de ID of alleen het gezicht.