Gezichtsherkenning – Contactloos

Acuant FaceID

Online identiteitsverificatie om fraude te voorkomen en KYC / AML-naleving te vereenvoudigen

Persoonsverificatie is belangrijker dan ooit. Uiteraard wilt u zaken doet met een echt persoon. Met Acuant Face ID kunt u binnen enkele seconden rekenen op vertrouwen. Dat kan vanaf elke plaats ter wereld met behulp van een gezichtsfoto. Creëer een naadloze gebruikerservaring, installeer en verifieer op alle kanalen, verhoog de conversieratio’s, voorkom fraude en voldoe aan de Anti-Money Laundering (AML) & Know Your Customer (KYC) compliance.

C-Device maakt gebruik van machine learning en biometrie om het verificatieproces te kunnen automatiseren. Daarbij bieden we best-in-class oplossingen welke NIST-getest en iBeta-compatibel zijn met Presentation Attack Detection (PAD) Level 1 & 2 awards. Eén-op-één biometrische gezicht afstemming met een liveness-test bepaalt de aanwezigheid van een echt personage door de afbeelding die is geëxtraheerd uit een ID te vergelijken met een zelfgemaakte gezichtsfoto.

FaceID integreert naadloos met alle Acuant-oplossingen zoals document authenticatie voor snelle en eenvoudige multi-factor authenticatie. Maak gebruik van de kracht van het Trusted Identity Platform van Acuant met complete oplossingen voor identiteitsbewijs en compliance om uw risiconiveau aan te pakken, wrijving bij klanten te verminderen en uw bedrijf te beschermen.

Automatiseren en stroomlijn: dit is hoe het werkt

Leg de voor- en achterkant van de ID vast om het document te kunnen verifiëren
Maak een gezichtsfoto voor real-time matching met de ID-afbeelding en een liveness test
Ontvang de vertrouwens score van de face match en liveness test

Verbeterde identiteitsverificatie

C-DEVICE Online Shop

Veiligheid en privacy

Aanpasbare oplossingen

Passive Liveness test uitgelegd

Facial Recognition Match moet een liveness-test bevatten om de beste fraudepreventie mogelijk te kunnen maken. Een liveness-test controleert de echtheid van de persoon. Daarmee kan worden uitgesloten dat u te maken heeft met een foto, videoweergave of zelfs een masker. Raadpleeg de gids om erachter te komen waarom Passive Liveness de sleutel is tot het tegengaan van spoofing en het bieden van een probleemloze klantervaring.

TOEPASSINGEN

Klantveiligheid (KYC & AML) High-risk transacties verifiëren Gebruikers snel opnieuw verifiëren voor naadloze transacties Schakel snelle en eenvoudige multi-factor authenticatie in Wachtwoord opnieuw instellen en inloggegevens beheren Wachtwoord of Knowledge Based Authentication (KBA) vervangen