Select Page

Authentication checker

C-Reader Osmond ID Reader

Elke C-Reader Osmond ID scanner wordt geleverd met een Authentication Checker applicatie. Deze applicatie biedt ID-authenticatie met een volledig spectrum, inclusief een reeks beveiligingscontroles en visualisatie functies.

Document verificatie was ooit een voorrecht van vervalsing deskundigen

Dit is verleden tijd! De Osmond ID scanner wordt geleverd met een Authentication Checker applicatie. Deze applicatie biedt ID-authenticatie met een volledig spectrum, inclusief een reeks beveiligingscontroles en visualisatie functies.

.

Meerdere applicaties voor uw scanner

Elke C-Reader Osmond scanner wordt geleverd met twee gebruiksklare applicaties: een Authentication Checker en een Full Page Reader Demo. Voor bestaande C-DEVICE klanten, klinkt de laatste software wellicht bekend. Het betreft een applicatie voor gebruikers met een gemiddelde ervaring in testen, integratie en probleemoplossing. Deze software is zeer geschikt voor gebruikers die de scan workflow beter willen leren begrijpen en graag een kijkje achter de schermen willen.

De Authentication Checker is een nieuwe applicatie welke is ontworpen voor elke gebruiker die ID’s wil controleren. Ook zonder enige gerelateerde expertise. Het geeft de resultaten op een duidelijke en eenvoudig te begrijpen manier weer. Dat wordt mede mogelijk gemaakt dankzij een volledig opnieuw gedefinieerde workflow en een gebruiksvriendelijke interface. Voor veel bedrijven kan deze software dienen als een gebruiksklare applicatie, zonder de noodzaak tot programmeren.

.

Authenticatie checker

  • Interface van het type eindgebruiker 95% 95%
  • Geschikt als gebruiksklare applicatie 85% 85%
  • Geavanceerde technische instellingen 35% 35%

Full Page Reader Demo

  • Interface van het type eindgebruiker 70% 70%
  • Geschikt als gebruiksklare applicatie 75% 75%
  • Geavanceerde technische instellingen 90% 90%

Authenticatiechecker

Maakt ID-verificatie, eenvoudiger dan ooit. Een gebruiksklare applicatie met een gebruiksvriendelijke interface. Deze leest  meerdere gegevens en bevat beveiligingscontrole functies – alle essentiële zaken voor het controleren van ID’s op een rij.

Full Page Reader Demo

Een applicatie waarmee de gebruiker een kijkje achter de schermen krijgt. Gedetailleerde instellingen en geavanceerde configuratie mogelijkheden, helpen u bij het testen, integreren en oplossen van problemen met uw apparaat.

Hoe snel scant de C-Reader Osmond ID Scanner? 

De onderstaande realtime records demonstreren de scansnelheid van de Osmond scanner.  De eerste video laat een scanproces zien met alleen beeldvorming en het lezen van afgedrukte gegevens. De tweede video bevat ook het lezen van RFID-gegevens. Dit tweede proces vereist meer tijd vanwege het tot stand brengen van veilige communicatie, het uitlezen van extra gegevens en de bandbreedtebeperking van de chip.

Gescande afbeeldingen

De onderstaande haarscherpe foto’s met hoge resolutie zijn in slechts enkele seconden gemaakt door de C-Reader Osmond ID scanner, met behulp van verschillende verlichtingsbronnen. De gescande afbeeldingen zijn direct beschikbaar in JPEG-indeling.

Randlicht

Randlicht  wordt ook wel schuin licht genoemd. Gewoonlijk wordt dit alleen binnen de apparatuur opgenomen voor het onderzoeken van grote documenten. De C-Reader Osmond scanner is een uitzondering op de regel. Ondanks het compacte formaat van de scanner, zijn onze ingenieurs erin geslaagd om deze speciale verlichting te integreren binnen de unit.  Wat gebeurt er als deze lichtbron wordt gebruikt? Omdat het licht vanuit een lage hoek binnenkomt, zullen alle tactiele/reliëf gedeelten van het oppervlak van een ID opvallen en duidelijk zichtbaar worden. Dergelijke details ontbreken vaak of zijn onvolmaakt bij het controleren van vervalste documenten.