Over ons

Over Ons C-DEVICE

C-DEVICE is opgericht in 2002. Ons team beschikt over een ruime ervaring en expertise op het gebied van data-technologie en dataverwerking van paspoorten, ID-documenten en toegangscontroles bij zowel kleine als grotere ondernemingen. Binnen de datatechnologie zijn wij bekend met de meeste voorkomende apparatuur en technieken.

C-DEVICE is een kleine en efficiënte kernorganisatie en maakt deels gebruik van outsourcing. Daardoor houden wij onze service niet alleen persoonlijk en snel, maar kunnen we onze klanten ook blijven voorzien van concurrerende tarieven.

Waarom kiezen voor C-DEVICE

C-DEVICE staat voor complete maatwerkoplossingen. Deze komen tot stand dankzij een uiterst flexibele instelling waarbij wij graag meedenken met de klant. C-DEVICE levert uitsluitend A-merk producten. Daarnaast staan we voor topkwaliteit, een goede service, snelheid en betrouwbaarheid. Onze servicedesk is altijd bereikbaar voor het beantwoorden van uw vragen. Door duurzaam en oplossingsgericht te werken aan elk denkbare project, gaan we voor groei. Samen met onze klanten en opdrachtgevers.

Heeft u suggesties, vragen, opmerkingen of feedback, mail ons!