Select Page

C-Reader Osmond paspoortscanners 

Verifieer ID’s als een professional en stroomlijn de klantregistratie… met behulp van C-Reader Osmond.

U hoeft niet meer handmatig te typen, en u hoeft ook geen vervalsingsdeskundige te zijn. Deze nieuwe paspoortlezer is speciaal daarvoor gebouwd, om uw bedrijf te helpen. Het is het beste ID-verificatie-apparaat dat we ooit hebben gemaakt.

C-Reader Osmond paspoortscanner 

 

Adaptive Recognition was een van de eerste innovators in de jaren negentig die technologie creëerden voor het automatisch lezen en verifiëren van identiteitsdocumenten. Sindsdien wordt dergelijke technologie niet alleen gebruikt bij grenscontroles, maar in principe in elk bedrijf dat dagelijks klanten registreert en verifieert. Onder onze klanten vindt u vooraanstaande en gerenommeerde hotels, banken, casino’s en overheden, om er maar een paar te noemen.

C-Reader Osmond, onze nieuwste innovatie, is ook een viering van onze opwindende, 30-jarige evolutie – een belangrijke mijlpaal voor de hele industrie en een grote stap in de toekomst met tal van innovaties: simpelweg het allerbeste product dat we ooit hebben gemaakt.

Typen? Nooit meer en geen fouten meer.
Wat betekent automatische gegevensverzameling in de praktijk? Stel je voor dat je geen gast- / klantgegevens hoeft in te typen; er is een apparaat dat dat automatisch voor je doet.

U bespaart tijd

Het registreren van ID-gegevens duurt ongeveer 3-4 minuten per persoon. Osmond doet het in één seconde. Hoeveel klanten moet u gedurende de dag verwerken? De wiskunde laat dit voordeel heel goed zien.

U vermijdt fouten

Onnauwkeurige gegevens door typefouten kunnen uw workflow en het beheer van uw klanten verstoren. Is het niet beter om te vertrouwen op een tekennauwkeurigheid van 99,98%?

U voorkomt invoerproblemen

Soms moet u tekens typen die u niet eens op uw toetsenbord kunt vinden. Gelukkig kent Osmond speciale tekens heel goed – en voegt ze deze toe aan uw systeem.
Kun je een nep-ID zien?
Laat vervalste documenten uw bedrijf niet schaden. Vertrouw in plaats daarvan op een professionele tool die automatisch beveiligingsfuncties scant en detecteert en controleert of het document echt, nep of gekopieerd is.
Elk bedrijf of elke organisatie die ID’s verwerkt, kan profiteren van Osmond.
Het bespaart tijd, verbetert de klantervaring en vermindert mogelijke verliezen veroorzaakt door het accepteren van valse ID’s. Geniet van een moderne workflow die veilig en geautomatiseerd is. Niet meer typen. Geen ongeautoriseerde transacties meer. Geen persoonlijke gegevens meer opgeslagen op fotokopieën.
De verificatiemogelijkheden omvatten duizenden identiteitsdocumenten:
Internationale reisdocumenten
Paspoorten, visa (zelfs instapkaarten)
Nationale identificatiedocumenten
Identiteitskaarten, rijbewijzen, etc.
Speciale identificatiedocumenten
Verblijfsvergunningen, adreskaarten, etc.

C-Reader Osmond is meer dan een scanner. Het is een ID-verificatieoplossing …

VOOR INTEGRATOREN en leveranciers van oplossingen die systemen bouwen en deze technologie willen integreren, maken de gebruiksvriendelijke API en Software Development Kit (die C / C ++, C #, .NET, Java, enz. Ondersteunt) het gemakkelijk.
VOOR BEDRIJVEN (eindgebruikers) die een kant-en-klaar product nodig hebben voor het lezen en verifiëren van ID’s, is Osmond het antwoord. Het bevat Authentication Checker, onze softwareoplossing voor eindgebruikers die niet hoeft te worden geprogrammeerd.

Door C-Reader Osmond te kopen, krijgt u:

  1. Professionele apparatuur voor het scannen van ID’s zoals paspoorten, nationale identiteitskaarten, rijbewijzen, enz.
  2. Software voor het lezen en verifiëren van duizenden ID-typen (optioneel)
  3. Applicatie met GUI om alle functies te testen
  4. ID-verificatietoepassing genaamd Authentication Checker – software waarmee u ID’s kunt analyseren en vervalsingen automatisch kunt detecteren
  5. Software Development Kit voor integratiedoeleinden
  6. Alle meegeleverde software, API en apps ondersteunen Windows- en Linux-besturingssystemen.