Select Page
Services
Services

Programming

We werken in alle populaire programmeertalen zoals Python, Ruby, PHP, JAVA, C #. We hebben ook een geweldige ervaring met frameworks zoals codeigniter, laravel, Ruby on Rails, etc.

IDscan GO

IDScan GO mobiele technologie voegt nieuwe scanning en data verzamelen mogelijkheid om uw mobiel apparaat. Met behulp van de mobiele ingebouwde camera om paspoorten, ID-kaarten vast te leggen en Rijbewijs applicatie.

AutoFill software

De Auto Capture-oplossingen van IDScan verbeteren de onboarding en retentie van klanten aanzienlijk door een probleemloze manier te bieden om informatie vast te leggen en uit te wisselen.

VISITOR MANAGEMENT SOLUTION

De bezoekersbeheeroplossingen van IDScan zorgen voor de veiligheid en beveiliging van gebouwen, faciliteiten en andere locaties, de ervaringen van iedereen die binnenkomt, werkt of woont verbetert.

Chip en e-ID

Snelle, veilige authenticatie
voor eID’s en ePassports
Op locatie | Mobiel | Op NFC gebaseerde afstandsbediening

id authenticatie

Het wordt over de hele wereld vertrouwd om commerciële organisaties en overheidsinstellingen te helpen bij het verbeteren en beschermen van hun bedrijfsactiviteiten. 

Authenticatiechecker

Elke Osmond wordt geleverd met een Authentication Checker-applicatie, die ID-authenticatie met een volledig spectrum biedt met een reeks beveiligingscontroles en visualisatiefuncties.