020 - 261 94 07
Select Page

De digitale leespen of C-Pen TS1

De digitale leespen C-Pen TS1 behoort tot de nieuwste elektronische markeerstiften en biedt heel wat voordelen bij het inlezen van gedrukte teksten en overzetten naar applicaties zoals Word of Excel naar een bewerkbare tekst.

Gebruik:
De C-Pen TS1 heeft alle mogelijkheden en functionaliteiten van een scanpen. Het is het meest geschikt voor iedereen die de C-Pen enkel wil gebruiken via een computer die draait onder het systeem Windows en Mac OSX. De ingelezen tekst kan dan via een tekstverwerker direct worden bewerkt zodanig dat je snel, efficiënt en simpel teksten kan verwerken en aanpassen.

Enkele eigenschappen:
De C-Pen TS1 biedt de handige en nuttige mogelijkheid om gedrukte tekst te scannen via OCR of optische tekenherkenning. Belangrijk is hierbij dat de ingelezen tekst daarna weer bewerkbaar is in een tekstverwerker op uw computer. Een trekje met de pin van de C-Pen over de tekst en deze wordt vlug op de cursorpositie weergegeven in een openstaande applicatie. Makkelijk te gebruiken als toepassing bijvoorbeeld met vertaalsoftware, tekst naar spraak, internetbankieren, … Dus gemakkelijk en handig in gebruik. De C-Pen TS1 toepassing bevat ook een volledige tekst-naar-spraak waarvan één stem gratis is. Meerdere stemmen in verschillende talen zijn beschikbaar via de website.

Enkele kenmerken
• Toepassing enkel te gebruiken onder Windows XP/SP2, Vista (32/64 bit), Windows 7, 10 (32/64 bit) en Mac OSX 10.6 – 10.10 (Beta)
• Nieuwe design en ergonomisch ontwerp
• USB-aansluiting met een kabel
• Wordt geleverd met de C-Pen Core software die de OCR-software bevat.
• Tekst-naar-spraak engine met 1 gratis voice
• Verhoogde scan snelheid (25 cm/s)
• Gratis en onbeperkt support.

Garantie:
• Er is een wettelijke garantie voorzien gedurende 2 jaar vanaf de datum van aankoop.
Het overzetten van teksten met de scanpen TS1 gaat sneller dan het overtypen van dezelfde tekst en bespaart u dus enorm veel tijd.

Voor meer info en bestellen: www.C-DEVICESHOP.com