020 - 261 94 07
Select Page

De C-Pen of digitale leespen model 610D

De C-Pen 610D of elektronische markeerstift is nieuw op de markt en is een volwaardig technisch en eenvoudig te gebruiken digitale leespen.

Gebruik:
Via deze leespen kan er snel gedrukte tekst van papier naar een applicatie op uw computer gebracht worden. Men markeert met de C-Pen over de tekst, de regels worden ingelezen, en de tekst wordt direct opgeslagen en indien nodig vertaalt in de digitale pen. De ingelezen tekst kan dan worden overgezet naar een gewenste applicatie op je PC of laptop. Een ander voordeel is dat de opgeslagen tekst ook opnieuw bewerkt kan worden. Zo eenvoudig, simpel en effectief is het gebruik en het opstellen van nieuwe persoonlijke teksten.

Eigenschappen:
De C-Pen 610D heeft ook een uitzonderlijke eigenschap, en brengt daarbij een technologische omwenteling teweeg, want wanneer de digitale pen de aangeduide tekst leest, wordt er onmiddellijk een vertaling gegeven. Dit kan belangrijk zijn voor iedereen die studeert, onderzoek doet of werkt in een vreemde taal. Het ingebouwde woordenboek en de pen met ingebouwde camera en OCR of optische tekenherkenning zijn hierbij zeer nuttig. Belangrijk is hierbij dat de ingelezen tekst daarna weer bewerkbaar is in tekstverwerker.

Kenmerken:
Controle van de woorden met een woordenboek van alle bestaande woorden, de zogenoemde spellingcontrole. 6 talen zijn beschikbaar te gebruiken vanuit het hoogwaardig woordenboek van Oxford.
Na een scan met de digitale C-Pen 610D kan de tekst worden beluisterd. Er is integratie van tekst naar spraak.
Handig formaat: de scanpen is draagbaar en klein van omvang.
USB interface voor bestandsoverdracht naar PC.
De C-Pen C610D penscanner werkt met Windows, Mac en Linux en er is geen software installatie vereist.
Intern geheugen. De C-Pen 610D heeft ongeveer 3GB aan geheugen beschikbaar voor de gebruiker. Dit is genoeg om duizenden pagina’s tekst op te slaan.
Voice recorder: Met de C-Pen 610D kan ook gesproken tekst worden opgenomen.
Garantie:
Er is een wettelijke garantie voorzien gedurende 2 jaar vanaf de datum van aankoop en de support is gratis en onbeperkt.

De C-Pen C610D maakt het lezen, bewerken, vertalen en samenvatten van teksten niet alleen een stuk makkelijker, maar zorgt er ook voor dat het een stuk sneller gaat!