020 - 261 94 07
Select Page
Paspoort lezen, uitlezen en versturen met BlueEntrance Go

-> Document check
-> Data extract
-> Pasje (bezoeker).

BlueEntrance Go

Met de BlueEntrance Go licentie registreert uw receptie bij aankomst uw bezoekers lokaal in de interne portal. Ook krijgt u de mogelijkheid om uw bezoekers zichzelf te laten aanmelden via bijvoorbeeld een tablet.

Binnen het aanmeldproces wordt een host geselecteerd waardoor uw receptiedienst direct weet voor wie de bezoeker komt. Naast de lokale aanmelding door de receptie of zelfregistratie kunnen ook uw medewerkers zijn/haar bezoekers voor-registreren in de interne portal.

Na de voorregistratie ontvangt zowel uw bezoeker als de gekoppelde host een emailbevestiging. U kunt uw bezoekers gastvrij ontvangen middels het geïntegreerde ’welkom bord’.

Met de dagelijks beheerfunctie ziet u direct alle registraties en kunt u persoonsgegevens wijzigen en de bezoeker aan- en afmelden. Tevens heeft u middels de rapportagefunctie inzicht in uw bezoekersdata en beschikt u bij een mogelijke calamiteit direct over de actuele aanwezigheid van bezoekers. Alle (historische) bezoekersdata is te rapporteren en te exporteren.

Veel handmatig werk wordt geautomatiseerd, de efficiency neemt toe, fouten worden voorkomen en uw bedrijfskosten dalen aanzienlijk!